Opinie klientów

5.0 średnia
ocen
44 opinie
100.0% pozytywnych
komentarzy
5.0
17.01.2018
Aleksandra

Usługa wykonana na najwyższym poziomie, a co ważniejsze w bardzo miłej atmosferze:)
Bardzo polecam!

5.0
17.01.2018
Nikola

Wspaniałe dobrany kolor po długotrwałym farbowaniu, a użyte produkty sprawiły, że włosy były w dużo lepszej kondycji i zyskały blask. Na pewno wrócę :)

5.0
17.01.2018
Piotr

Perfekcyjnie i przyjemnie

5.0
12.12.2017
Magda

Cóż mogę napisać? powinnam w zasadzie skopiować poprzednią recenzję. Jak zawsze mega zadowolenie z efektu i szeroki uśmiech na twarzy przy wyjściu. Ten salon jeszcze nigdy mnie nie zawiódł.

5.0
01.11.2017
Agnieszka

Jestem bardzo zadowolona z wizyty a szczegolnie z efektu jaki udalo sie uzyskac. Pani fryzjerka (nie znam imienia) wykazala sie profesjonalizmem i ogromna wiedza jak i doswiadczeniem od samego poczaktu. Nie czesto mozna spotkac tak doskonalego fry...

więcej
5.0
26.10.2017
Mariola

było super ;-) :-)))))))))

5.0
23.10.2017
Marta M.

Rewelacyjna obsługa, cudowny masaż głowy, najlepsze kosmetyki, dzieki ktorym moje zniszczone włosy powoli wracają do dawnej kondycji. Ponadto mistrzowska ręka Pana Rafała w kilka chwil wyczarowała nową fryzurę, a włosy wreszcie układają się jak tr...

więcej
5.0
04.10.2017
Zuzana

Swietnie, jak zwykle, bardzo dziekuje!

5.0
11.09.2017
Ewa

profesjonalne podejście do fryzjerstwa, polecam gorąco

5.0
26.08.2017
Magda

Kolejna wizyta będąca prawdziwą przyjemnością. Włosy cudowne, Pani Monika uratowała je po spaleniu przez innego fryzjera. Świetne kosmetyki i zabiegi pielęgnacyjne, a atmosfera przemiła gwarantująca prawdziwy relaks. Po prostu ideał